divendres, 19 d’abril del 2013

Circular i tríptics Campus 2013

Benvolguts jugadors/es, mares i pares.

 Un any més us presentem una nova edició del nostre Campus de Bàsquet d’estiu.

Un any més tornem a organitzar el nostre campus d’estiu, amb noves sorpreses, molta il·lusió, serietat, ganes de treballar i passar-ho bé.

            Aquest any el nostre Campus canvia d’ubicació, anem a les instal·lacions esportives de Santa Maria del Collell, situat en un dels llocs més bonics de Catalunya, a la confluència entre les comarques de la Garrotxa i el Pla de l'Estany , envoltada de boscos, esplanades i camps d'esport per a practicar-hi tota mena d'activitats.
            L’activitat principal del campus  serà, com no, practicar l’esport que més els agrada als nostres nens i nenes, el bàsquet, amb entrenaments diaris orientats a la millora tècnica dels nostres jugadors. Sense deixar de banda la part lúdica, amb  la realització de diferents activitats vinculades a l’esport, l’oci i l’aventura (piscina, tennis taula, karaoke, quads, rutes BTT, rocòdrom, paintball laser, parc d’aventura…). El bàsquet i la diversió seran els nostres objectius.
            Començarem el dilluns 1 de juliol i fins el diumenge 7 de juliol a les instal·lacions de Santa Maria del Collel una setmana sencera de Campus, més endavant us donarem informació mes detallada amb reunions amb tots els equips i la butlleta d’inscripció definitiva.

            Després, les tres setmanes següents de juliol, farem tres torns de Campus al Morell, només els matins de 9:00 a 14:00 on es podrà assistir a qualsevol torn.

> Aneu a la pàgina del Campus 2013 <

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada