divendres, 1 d’abril del 2016

Informació activitats d'estiu CB Morell 2016

Un any més, l’Escola de bàsquet del CB Morell tornem a organitzar diferents activitats d’estiu per donar servei als nostres jugadors i poder seguir practicant durant les vacances l’esport que més ens agrada, amb noves sorpreses, molta il·lusió, serietat, ganes de treballar i passar-ho bé.

Aquest any les activitats d’estiu segueixen amb el format dels últims anys, el Campus que organitzem a Santa Maria del Collell del 3 de juliol al 9 de juliol i les estades que es faran del 11 al 29 de juliol a les nostres instal·lacions.

Del 3 de juliol al 9 de juliol, repetim la bona experiència dels tres últims anys al Collell, una setmana sencera de Campus, situat en un dels llocs més bonics de Catalunya, envoltat de boscos, esplanades i camps d'esport per a practicar-hi tota mena d'activitats. L’activitat principal del campus serà, com no, practicar l’esport que més els agrada als nostres nens i nenes, el bàsquet, amb entrenaments diaris orientats a la millora tècnica dels nostres jugadors. Sense deixar de banda la part lúdica, amb la realització de diferents activitats vinculades a l’esport, l’oci i l’aventura (piscina, tennis taula, karaoke, quads, rutes BTT, rocòdrom, paintball laser, parc d’aventura…). El bàsquet i la diversió seran els nostres objectius.
Al finalitzar el Campus del Collell,  les tres setmanes següents de juliol, es comença el X Campus El Morell, on de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, seguirem centrant-nos amb el bàsquet com activitat principal, però també es faran altres activitats com diferents esports, jocs, competicions, piscina,... Recordem que oferim uns serveis opcionals, d'acollida i  la possibilitat de fer curs de natació per a nens/es fins els 6 anys.  

Les tres setmanes, les dividim en tres torns independents, on es podrà participar en qualsevol d’aquests. Els tres torns són:

-          1r torn:  del 11 al 15 de juliol
-          2n torn: del 18 al 22 de juliol
-          3r  torn: del 25 al 29 de juliol


Per una informació més detallada dels preus, descomptes, dates, activitats,... us adjuntem els fulletó informatiu on podeu trobar també la butlleta d’inscripció. 





 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada